Studerende til undervisning

5 events du skal huske at forevige fra din studentertid

Studentertiden er en tid, du vil se tilbage på for altid. Det er en tid fyldt med glæde, fest og farver, og det er en tid, som du har set frem til siden, du satte din fod på gymnasiet for første gang.

Din studentertid er speciel, og det er derfor vigtigt at forevige denne tid med en masse billeder. Endvidere kan det være en god idé at skabe en fotobog, så du altid har den at kigge tilbage på.

Studentertiden er fyldt med traditioner og fester, som alle er fantastiske på hver deres måde. Her er 5 events fra din studentertid, som du skal huske at forevige:

1. Når du får huen på

Selvfølgelig – det store øjeblik, som du har arbejdet så hårdt for. Eksaminer er overstået, og nu er det tid til at blive fejret. Det er et lykkeligt øjeblik, når du kommer ud til din familie efter din sidste eksamen og får sat huen på dit hoved.

Det er kulminationen af 3 års arbejde, og det er et øjeblik, hvor det føles som om, at en kæmpe byrde bliver løftet fra dine skuldre. Dette øjeblik skal selvfølgelig foreviges.

2. Den store dimission

Dismission er, hvor du får dit eksamensbevis, og denne dag er fyldt med traditioner, formelle taler og rosende ord. Det er stor dag, specielt for forældrene, men derudover er det også utroligt flot, at se hele årgangen samlet og i fornemt tøj.

3. Les lanciers

Les lanciers er ligesom dimission et fornemt arrangement, hvor traditionen er i højsæde og årgangen skal vises frem. Der er blevet øvet på fuldt drøn, gallakjolen er på, og det er nu blevet tid til at danse fremtiden ind.

Les lanciers er ikke kun en sjov oplevelse for studenter, det er også en smuk opvisning for tilskuerne. Dette smukke arrangement er oplagt til at få taget nogle gode billeder med dig, dine venner, klassekammerater og gallapartner. 

4. Den sjove studenterkørsel

Studenterkørsel er ikke så smukt som Les lanciers, men til gengæld er det sjovt. Denne tid er lig med fest og farver, og så er det derudover en tid, der er sat af til at fejre med dine venner.

Studenterkørsel er den oplagte begivenhed til at få taget nogle sjove billeder, som du ville kunne kigge tilbage på med et smil.

5. Dit studentergilde

Dit studentergilde er din dag, hvor din familie og venner fejrer dig. Studentergilder er fyldt med lækker mad, god stemning og godt selskab. Her er det muligt at få gode billeder af alle se sjove og dejlige minder fra en fantastisk tid.

Få billeder af beer pong turneringen, mor der danser og utallige ølbongs. Studentergildet er den perfekte sommerfest, hvor der er mulighed for at feste til den lyse morgen.

Husk at nyd studenterugen og husk at tage et før/efter billede af huen – så du kan huske, hvordan den engang så ud.

Billederne fra alle 5 events kan være en del af en fotogave til studenten eller de stolte forældre.